Tervezés

Miért bízzuk szakemberre otthonunk kialakítását?

A válasz nagyon egyszerű. Időt, energiát, és ami talán a legfontosabb, hogy PÉNZT spórolhatunk meg egy jó lakberendező, belsőépítész megbízásával. Szakember segítségével megkímélhetjük magunkat a komolyabb tévedésektől, hibáktól, segítségünkre lehet jelentős döntések meghozásában, a kivitelezőkkel való kapcsolattartásban és az irányításban. Gondoljunk csak bele. Az ember nem cserélgeti otthonát olyan gyakorisággal mint a telefonját, számítógépét, esetleg autóját. Mikor lakást vásárolunk, és otthon kialakításában gondolkodunk, általában évekre tervezünk. Fontos, hogy olyan otthont alakítsunk ki, ahol szívesen lakunk, sőt szeretünk élni, ahol jól és biztonságban érezzük magunkat és családunkat. Mindezek tökéletességének rengeteg tényezője van, melyek felfedezésében egy szakember a segítségünkre lehet. Engedjük otthonunkból kihozni a maximumot!

Tervezéstől a kivitelezésig

1
Igényfelmérés

Célom a megrendelő igényeihez igazítva a tökéletes enteriőr kialakítása. Ennek legelső lépése egy személyes konzultáció, mely során átbeszéljük a pontos elvárásokat és felmérésre kerül az ingatlan. Az árak kialakításában számos tényező játszik szerepet, éppen ezért készítek minden ügyfelemnek személyre szabott, egyedi árajánlatot.

2
Vázlattervek

Amennyiben az árajánlat elfogadásra kerül a következő lépés a vázlattervek kialakítása, vagyis többféle elrendezési variáció készítése a megbeszéltek alapján, melyekből a kiválasztott javaslat további kidolgozásra kerül. Véleményem szerint nincs olyan, hogy lehetetlen. Mindent meg lehet valósítani, csak egy jó szakember szükséges hozzá.

3
3D látványtervek

A megfelelő vázlatterv kiválasztása után következik a legizgalmasabb rész, a 3D-s látványtervek elkészítése, melynek köszönhetően egy komplex, valósághű képet kapunk arról, hogy hogyan is fog kinézni az adott enteriőr, a megvalósítás után. A munkát természetesen folyamatos konzultáció kíséri.

4
Kivitelezés

Utolsó fázis a kiviteli tervek elkészítése, mely alapján a szakemberek elkezdhetik a munkálatokat. A dokumentáció tartalmaz minden olyan tervet, amire a kivitelezőknek szüksége lehet. A tökéletes belső tér kialakításához nem csupán egy jó lakberendező, hanem megfelelő tudású és tapasztalattal rendelkező kivitelezők is kellenek, éppen ezért dolgozom a legjobbakkal.

Vélemények

A Victoryour Design-t csak ajánlani tudom mindenkinek, aki új lakásba szeretne költözni vagy szeretné felújítani otthonát, mint Én. A tervezés könnyen ment, nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot és minden az igényeimnek megfelelően lett kialakítva. Végeredményképpen egy modern, letisztult, otthonos lakás boldog tulajdonosa lettem.

- Tímea ügyfél

Vikivel mindig öröm a közös munka, mert fiatalos lendületének, elszántságának és kreativitásának hála, a legnagyobb akadályokat is könnyedén vesszük. Megbízható és precíz tervező, akinek az ügyfél az első, tehát csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy igazán jó lakberendezőt keres!

- Anikó lakberendező

év tapasztalat

professzionális partner

elégedett ügyfél

Aktív projekt